Njuter av gastvanligheten langs kusten =)

Har kommer en uppdate ifran Kilcoy, Queensland.
Pa julaftons morgon akte Isabella, Julia och jag (Ella) ut till Daydream Island med Jeremy, var dykarinstruktor. Vi hade klarat av den skriftliga examen dagen innan sa nu var det bara roligheter kvar. 2 havsdyk vantade och vi fick bland annat ova kompass, ta av oss cyklopen pa bottnen samt gora en akut-uppstigningfran fem meters djup utan syre.
Nar vi kommit upp ifran vart andra dyk blev det kramar och tack innan vi hoppade pa katamaranen som tog oss tillbaka till Airlie Beach.
   En snabbis till PADIs kontor for att hamta vara tillfalliga certifikat, resten av tjejerna hade lagat mat som vi at direkt ut kastrullerna innan vi korde ivag soderut. Resten av julafton spenderades i Bobby och Lillan, vi sjong lite julsanger for att forsoka fa fram stamningen och saklart ringde vi alla vara nara och kara och onskade god jul. Harligt att hora deras roster!

   Cirka 8 timmar pa vagen innan vi till slut stannade for natten i Mariam Vale. Morgonen efter fortsatte vi ner mot Noosa. Vilken fantastiskt vacker stad! Efter att parkerat vara alsklingar letade vi oss ner mot stranden dar vi spenderade nagra skona timmar.
Vacktes morgonen efter av en vanlig parkeringsvakt som delade ut flyers om Noosas campingvillkor, bl.a. att det ar forbjudet att parkera pa vanliga parkeringar och att boterna kan na upp till hela 1.000 dollar, per bil.. (Japp, dollarn star i cirka 6.6 svenska kronor..) Glada over att slippa boter sa slangde vi fram lite frulle i bilen.
Efter nagra timmar pa stranden sa ringde vi var van Helen som vi traffade i Vietnam. Hon bor i Noosa med sin familj och vi hade lovat att hora av oss. Hon blev jatteglad av vart samtal och kom direkt for att visa oss vagen till deras hus. Nu blev vi genast inbjudna i familjen och spenderade natten dar. Vi spenderade en mysig kvall med Helens dotter Tess over lite vin, och vi tjejer bestamde oss for att ga ut. Nattlivet visade sig inte vara sa mycket att hanga i julgranen, Hoppas pa battre utbud i Brisbane. Efter en formiddagstur till stranden for ett dopp och lite bubbelpoolande senare var det dags for oss to hit the road again. Vi kramade Helens familj hejda och korde ner till Kilcoy. Vi halsar nu pa Uncle H som besoker vanner ifran Melbourne som flyttat hit. Har har vi atit en underbar BBQ dinner och gottat oss. Isabella ligger for tillfallet i poolen (31 grader) under stjarnorna. Imorgon bitti blir det ett morgondopp innan vi fortsatter mot Brisbane och IKEA-kottbullarna..

//Ella - livet ar harligt

Kommentarer
Postat av: Titti

Tur att ni har lite trevligt att skingra era tankar med.... Tråkiga saker händer men ta dagen som den kommer o ta fram allt positivt just DENNA dag....

2009-12-30 @ 23:01:41
Postat av: Ingmar och Inger

Vi önskar er alla och speciellt Julia ett Gott Nytt År. Just nu väntar väl ni på raketerna men vi har 10 timmar kvar av året. Lev Väl. Jag har just bloggar med Staffan i Filippinerna och skickat hälsning till Ingrid i USA. Världen är liten vid datorn.

2009-12-31 @ 14:23:43
Postat av: Staffan

Hej Julia och alla ni andra!



Gott Nytt Ar halsar (bokstavligt) vi fran Manila.

Jag tror att vi bara ar en timme efter er.

Folj oss garna pa perssonsaventyr.blogg.se.



Halsningar

StaffAnnAxelKlara

2009-12-31 @ 14:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0