Grattis alla Mammor pa Mors Dag!

Idag ar det sondag den 30 Maj och idag firar vi alla vara basta mammor dar hemma!
Vi vill darfor skriva ett stort GRATTIS till vara alskade modrar dar hemma som sa garna vill ha hem oss :) Ni behover bara sta ut 1 vecka till, sen kommer alla dottrarna hem. Och vi ar sa glada att vi far komma hem till era omhandertagna famnar och all den karlek ni bemoter oss med!

Vi ♥alskar er hogt och saknar er till tusen.

Ha en underbar Mors Dag alla mammor, ta hand om er, skam bort er pa er dag, njut av tanken pa att ni ar dom basta mammorna man kan ha och glom inte bort att vi alskar er till stjarnstopp!


Halsningar fran alla tjejerna har borta i Miami! :)

NYC!!

Nu befinner vi oss i New York!
Det ar ett underbart bvader, vi har bra humor och stadens gator ar fulla av glada manniskor.
Denna dagen(var sista dag i New York) har mest gatt ut pa att ligga i Central park och mysa
i det harliga varvadret:)
Vi har gjort var sightseeing, vi har vandrat gatorna upp och ner och just nu ar vi trotta i vara kroppar. Jag maste saga att dessa dagar har varit valdigt intensvia om man jamfor med de dagarna nar vi var on the road! 
Imorgon ar vi inbjudna till en examen pa militarskolan Westpoint. Det ska bli riktigt haftigt.  Det ar namligen en utav de finaste militarskolorna i Usa. Vi var pa rundtur dar i sondags och det var helt otroligt!
Det var nastan som att vandra rakt in pa Hogwarts. Att sanna skolor existerar ar obeskrivligt coolt!
I varje fall, nu maste vi hoppa i sang for att orka ga upp klockan 3 i natt for att kora till examen. 
Vi maste namligen vara i god tid och vi ska mota upp med en utav modrarna till grabbarna pa skolan. 
Det ska bli spannande imorgon helt enkelt!

Efter New York kommer vi satta full fart ner mot Miami och dar ar det sol ocvh bad som galler. En avslappning innan vi kommer hem. Och nagonstans daremellan klammer vi in Disneyland:)

Ha det sa bra dar hemma sa ses vi snart! 
Pa sandag ar det 2 veckor kvar tills att vi kommer hem och ingen utav oss kan riktigt fatta det! Herregud!

 
//Jessica

Toronto Update

Just nu befinner vi oss i Kyles hus. En av killarna i ganget som vi traffade i Sufers Paradise i Australien. Vi hade snackat med Thomas, en annan grabb i ganget, hela dagen igar och dagen fore det om att vi skulle komma o halsa pa. And yes we did! Vi korde till Toms place forst och halsade pa alla skona manniskor i huset. Hans mamma va dar med, hur cool som helst. Vi drack ett par ol som blev fler, spelade massa drinking games, "Social"-spelet.. Hade valdigt trevligt skulle man kunna saga! Men just nu sitter vi hos Kyle (och hur kom vi hit?) efter att alla flyttade sig hit istallet for Toms hus. Kallaren bestod av massa skona soffor, hockeyspel, fussball games, en stor TV och hog musik.. Det blev mer dricka, andra kinds of drinking games. Vi hade skitkul rent ut sagt och senare pa natten blev det en fet pizza som lag pa bordet :) Nice!

Efter hashbrowns, sausages och scrambled eggs till frulle har hos Kyle ar det dags for oss att kora vidare. (eller Julia & Ella, for det ar endast dom som e kapabla till det.. haha!) Vart nasta stora stopp blir Boston, vilket ligger 9 timmar harifran och som vi inte kommer hinna till idag. Vi vet knappt vad vi ska gora dar. Se vad Massachussets har att erbjuda. Om Boston nu ligger i den staten.. Gud! Vi har noll koll. Eller fast jo, det har vi :)

MEN.. Vi vantar pa Ella&Julle som lamnar Tom och hamtar bilen och sen ar vi redo att kora. Trakigt att lamna grabbarna redan, dom e stortskona.. Dom har ju lovat att komma till Sverige (som alla andra som vi traffar oxo sager iofs, hah) sa vi hoppas vi traffar dom igen, some time!

Take care folks, Talk to you soon.
/ Bella


Lite impulsivt, Hej Kanada!

Jaja, New Orleans var ju evigheter sen. Kollade in Bourbon street som ska avra kant for party, vi overvagde alternativet och 1) det var lunch dags 2) vi har tva stycken icke 21 aringar i var familj och 3) jag var forbannad over att mitt legg blivit stulet. Det blev en kaffe.
Trevligt trevligt. Vi fortsatte till Texas tankte vi. Vi var ju anda i krokarna. Det visade sig att Houston var den trakigaste stad vi nagonsin befunnits i. Vi fick inte skjuta for att vi 1) inte var over 21 (vi ar ju trots allt en familj..) och 2) vi hade ingen skjut-erfarenhet. Halla det har ar Texas tankte vi. Dar fat val alla skjuta hej vilt. men nej, det var ju i och for sig ganska bra. Hastridning var ocksa en grejk vi vilel gora, hittade en toppen ranch, dar fick man dock inte rida. Ringde till ett haststalle men de var helt bokade. Trottnade pa Houston och korde darifran.
Korde upp till West Virginia och vidare till Pittsburg. For att vanta pa solnedgangen (sneakarnas basta van. Mycket billigare att checka in 4 personer an sex..) vi spenderade tiden med att kolla i affarer. Borjade prata emd en valdigt trevli kille som bjod in oss pa collegefest. Sa da blev det rappa puckar, in pa motell, slapa upp 12 vaskor, duscha, byta om, dricka ol, hitta till festen.  Mycket trevligt, vi fick oss vara roda koppar och collegeungdomar, precis som pa teve.
Efter ett dygn instangda pa vart rum (ja, helt instangda, vi bestallde pizza till rummet...) sa stallde vi in GPSen pa Niagara Fallen, (innan idag visste vi inte att det var tva..) Har kollat in dem ifran bade usa och kanadas sida, maste medge att den kanadensiska sidan regerar! Sjukt haftig utsikt.
   Nar vi korde over pa den kanadensiska sidan kom vi fram till ett bas och suckade lite over att fa betala annu en tullavgift trodde vi. Nej, da ska vi ju upp med passen o grejer, vi har helt enkelt tappat var varlds-van-het av att sitta i bilen sa mycket tror jag. Passtanten var lite val sur tyckte vi anda, vi rotade ju igenom allt vart bagage sa fort vi kunde...


Nu ar vi i alla fall i Toronto! Imorgon blir det utforskning av staden!

(sen vi kom till USA har vi besokt 8 ikea.. tror det ingar i invanjningsprocessen av att komma hem. men vi lovar er, kottbullarna smakar inte lika gott som alla vara mammors..)


/Ella

ON THE ROAD!

Hej hej hej!

Det har hant mycket sedan Vegas! Vi ber sa hemskt mycket om ursakt for att uppdateringarna ar sa fa, men det finns helt enkelt inga internet cafer har i USA. Men nu lyckades vi hitta en i alla fall! Tyvarr blir det inga bilder denna gangen utan mer en samman fattning om vad vi har varit med om sedan Vegas :)

Efter Las Vegas var det Grand Canyon som gallde! Det var en lang bit att kora men ocksa vart det!
Det trakiga var att det var snoigt och jatte kallt. Vi var inte alls beradda pa vadret dar uppe i bergen. I varje fall sa fortsatte vi och kom till Salt Lake City dar vi bara stannade en natt. Vi har ju lite utav ett tajt schema. Staden darpa kallas Jackson. Dar stannade vi och at revbenssjall pa en akta country bar:)
Tanken var att vi skulle aka upp till Yellowstone. Men sa av en slump traffade vi nagra som berttade att vagarna upp dit var avstangda och delar av nationalparken likasa. Sa vi bestammde oss helt enkelt for att stanna en natt i Jackson och pa mogonen ga pa bjorn jakt. Vi fick nys om ett stalle dar det var ganaka lat att fa se bjornar. Men trots att vi gick upp kl halv 5 pa natten och korde rutn i skogen sag vi inga.  Daremot fick vi se vilda hjortar, algar och bisonoxar! Faktiskt riktigt haftigt:) Pa vagen fran Jackson och mot Chicago, finns sa otroligt mycket vildliv! Dar finns sa mycket vildhjortar, eller vad man ska kalla det, pa vagarna att vi fick stanna 3 ganger for att lata dom ga over vagen. Man maste ha ogonen oppna nar man kor pa Amerikanska landsvagar! Vi har aven fatt aran att kora sida vid sida med en stor kungsorn pa serpentinvagar, ocksa riktigt haftigt!

Nar vi kom till Chicago for bara 3 dar sedan nu tror jag sa lyckades Ellas vaska bli stulen. Men hela prosessen gick bra och vi har fortfanade leendet kvar pa lapparna. Vi stannade en dag extra i Chicago for att gora lite sightseeing. Natten spenderade vi utanfor Chicago for dagen efter hade vi middag pa Ikea och firade Bellas pappas fodelsedag :)

Sen borjade korningen ner mot Memphis, nar vi kom till ner dit efter en hel dag med korning fick iv reda pa att ett orkan ovader dragit in inte langt ifran oss. Vi var glada att vi hunnit fram i tid for pa natten kom askas och det mullrade nagot otroligt! Jag antar att man maste fa uppleva lite utav moder natur ocksa nar man ar ute och kor.

Just nu befinner vi oss ocksa i Memphis och vantar ut ovadret sa att vi i morgon ska kunna kora igen. Vi ar pa vag ner mot New Orleans och ar val saker dar om bara 2 dagar eller sa, beroende pa vadret!


Sa for er dar hemma som har hort om ovadret ni kan vara lugna vi kor bara nar det ar sakert att kora:) Sa brottm har vi inte! Och alla mar bra!

Hoppas detta duger som uppdatering salange och sa hoppas vi alla fa att fa en battre chans att lagga upp bilder!

Ha det nu sa bra hemma i den nya majmanaden!



//Jessica




RSS 2.0