Lugnet fore stormen ;)

Vi har bott i Kambodja i ca 4 dagar som alla redan vet. Och sa har sag vart boende ut. Vi har inte hinnit publicera det tidigare. Utan det blir till att passa pa nar man har mojligheten!
Sa har bodde vi i 3 natter for ca 70 kronor.
Det ar ratt billigt i Asien kan vi val saga!






Pa hotellet dar vi bodde hade dom 3 av varldens soaste hundvalpar.
Varje kvall och varje morgon lag man pa golvet och lekte med de
sma sota lurviga bollarna som sprang omkring.







Varldens sotaste eller hu??!!


Ja och som vanligt nar vi skulle ta oss med transport sa kranglade det till sig. Bussresan fran Kambodja till Vietnam gick bra men inte flyget fran Saigon till Borneo, sa det ar givetvis det jag talar om.
Vi hade bokat vara flygbiljetter via en resbyra. Sagt vart vi ville aka, fatt biljetterna och allt var frid och frojd.
Efter att vi fatt biljetterna i Vietnam tyckte vi att det var onodigt att ta in en natt till pa hotell for vi hade inga pengar kvar och vi skulle anda tidigt till flygplasten.
Sa vi tog allt vi hade och bestammde oss for att forsoka overnatta pa flygplatsen.
Sag och gjort, vi overnattade dar. Men det roligaste ar att vi overnattar utanfor sjalva flygplatsen efterosm den annu inte hade oppnat!


Jajemensan sa gick det till.

Forsta flyget gick kanon bra, nar vi kliver av planet for var transfer ser vi att det inte star Kota Kinabalo pa flygbiljetten utan Kota Bharu istallet. Jaha tankte vi det ar val kansek en stad i narheten som heter det.
Men for sakerhet skull gick Sofie och kollade upp det och det visade sig vara en flygplast som ligger pa helt fel Malaysia del!!!! Vi fick springa igenom hela flygplatsen, kuta till "Malaysian air ticket office" och avboka flyget samt stoppa vart bagage som var pa vag till helt fel del av landet.
Efter massa stress och spring lyckas vi stoppa vaskorna och boka om flyget. Vi lyckas faktiskt fa ett flyg samma dag pa kvallen och anlander i Borneo bara 5 timmar senare an beraknat.
Eftersom det var resebyran som hade klantat till det for oss sa behover vi heller inte betala for avbokningen och ombokningen av biljetterna. Och det var skont det!

//Jessica


Kommentarer
Postat av: Titti

Hej!

Lite spänning i livet sätter fart på blodomloppet!!

Men det finns nog inget som kan stoppa er nu.



Ta det lugnt på bergsklättringen, där är lite tunn luft längst upp (om ni orkar så långt)

Ha de bra på Borneo!!!

2009-12-01 @ 20:01:43
Postat av: Rose-Marie

Hej flickor. Måste ju säga att ni sätter fart på min puls. Både era fantastiska upplevelser, o era något spännande båt, buss o flygresor. Väldigt roligt att få se så många bilder. Hoppas allt går bra på Borneo. Take care. Kramar

2009-12-01 @ 22:17:15
Postat av: Syster-Johanna

Mmmmmmm va skönt de ser ut ;) att sova på flygplatsen alltså. Har jag oxå gjort en gång, dock alldeles ensam och det är inget att rekomendera :( Skönt att veta att ni har varandra att vila huvudet på :)

Och Ååååååwwwwwiiiiiiiijjjjj gud va sööööta vovvar! Så himla gosiga! Lycka till i Djungeln! KRAMAR

2009-12-02 @ 02:00:49
Postat av: lisa nilsson

Hej på er alla, ja visst får ni min puls att slå lite extra när man läser om eran äventyr. Men igår så pratade jag med Emelie på telefon och då känndes det bättre. Nu får ni ut i djunglen och vandra och sedan upp på berget gå, så ta på er bra på fötterna och Emelie inga flipp flopp denna gången som det blev i Filippinerna....

Hoppas att det blir bra med din mage snart

Älskar dig bamse kram från oss alla.

Jag känner mig sååååå trygg att ni har varandra för ni är så starka ihop och ni tar såååå väl hand om varandra en stor kram till er alla

Älskar er kram Lisa

2009-12-02 @ 13:06:55
Postat av: Ingrid

Ni verkar ha en fantastisk resa! Jätteroligt att läsa bloggen fast avundsjuk blir man!! Var rädda om Er och lycka till.... Hälsningar mest till Julia!!

Kram

2009-12-05 @ 14:16:51
Postat av: Sofies familj

hejsan sofie !

Nu sitter vi pa ett hotell i malaysia, kuala lumpur. Akte en dag tidigare for det kronglade med biljetterna, sa nu ar vi har. Allt ar bra, hoppas ni ocksa har det! hela familjen halsar och saknar dig ! LOVE YOU <3

2009-12-05 @ 15:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0