Sista dagarna i Cairns!

HEJ HALLO ALLIHOPA!

vi ber sa hemskt mycket om ursakt for att det drojer mellan vara inlagg. Men Hey.. vi e faktiskt pa semester! ;) iallafall.. Vi har lamnat Cairns for battre tider och vi gillade Cairns skarpt. En jattemysigt stad, vi hade nara till allt! Och vi var ute o festade lordag, sondag, mandag(vissa) och tisdag! The Gilligans is the place to be, om man sager sa. Dar hanger alla backpackers och det e ett stortskont stalle. Vi hittade aven till Woolsheds som oxo ar ett jattemysigt hak med tillaten dans pa alla bord o stolar. Aven annordnade danstavlingar for den som kanner sig manad! :) Riktigt kul. Sa skon stad och manniskor.

Sista dagarna fick vi aven tag i var kara "Lillan" som vi dopt henne. Var Toyota Camry-98. Vit, skitfin liten parla. Automatare sa den e latt o kora. Tyst som en mus med. Den kopte vi for $5000, men vi far tillbaka 50% av priset nar vi kommer till Melbourne. Sweet!
Sen hamtade vi aven upp var campervan, "Bob", pa onsdagmorgonen. Ja, vi har dopt bilarna. Det ar ju ett maste nar man e ute pa roadtrip!  Bob e stor och passar for 4 personer, men vi kan klamma in oss allihopa. Latt!
Vi akte forst up norht towards Cape tribulation. inte jatteeemkt att se men det va en valdigt fin vag att kora och en fin strand man kom fram till dar regnskogen doppade sina lov precis vid havskanten. Maktigt. Vi hookade up med 6 kanadensiska grabbar som vi hangde med en dag och dom va skitroliga. Skona grabbar i samma alder som oss. Det gillar vi :)

Och nu har vi alltsa kommit fram till Airlie Beach. Det har gatt skitbra att kora. Latt med vanster sida ju. Piece of cake ;) hehe. Det kommer ga bra, det lovar vi !



/ Bella - haft det tight med bilder, bara massa festbilder fran Cairns ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0