antligen framme i hanoi!

igar var en lang dag... efter en laaang promenad till postkontoret som lag "nara" sa skickade vi ivag mellan 7-14 kilo var.....
ville vara i god tid pa flygplatsen sa vi akte ganska tidigt, val dar fick vi hora att vart plan var forsenat, och efter ca 3 timmars vantan meddelade pesonalen pa china southern airlines att vi skulle fa aka till ett hotell "runt hornet" ovh vila upp oss och fa i oss lite mat. gott tankte vi.
120 km/h pa en sjuttiovag, 20 minuter i tokfart senare befann vi oss mitt ute i ingenstans framfor ett ganska sa pampigt hotell, personalen oppnade bildorrarna at oss oh vi fick tre rum att dela pa. upp till restaurangen for att vanta pa mat. precis nar den sista av oss fick in sin mat sa fick vi telefon, vi var tvungna att komma till flygplatsen nu, hurry. vi lamnade den halvatna maten och sprang ner. saklartt fick vi vanta dar nere och nar bilen val kom sa gick det inte undan for fem ore.
Vi var tvungna att ha en till biljett efetrsom vi nu skulle mellanlanda i en stad i sodra kina och sen ta fligthen till hanoi. efter att fa ga tillbaka till bolaget tva ganger efetrsom vara biljetter inte hade de ratta stamplarna sa var vi antligen igenom. vi halvsprang genom flygplatsen med tjugofem asiater i slaptag.

tva flyg senare, utan somn och med att ta tagit ut 2 miljoner dong var sa kom vi till ett hotell (utan forbokning kl 3 mitt i natten). det hela slutade med att vi har spenderat natten i ett massagerum. 2 av oss pa massagebrits och 4 i fotmassage-stolar, med vetskapen om att den stora kackerlackan vi sett, smitit undan..

det var allt for oss nu,

/Ella, som for fosta gangen kan hoja meddellangden i ett rum..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0