Beijing!

Hej!
Nu ar vi i Peking. Var lite strul pa flygplatsen sa flog med ett plan som gick 4 timmar senare istallet. Men allt loste sig fint!
Vi vill bara tala om att vi mar bra och att vi uppdaterar mer imorgon. Vi ar alldeles for trotta och frusna efter dagens aktiviteter. Har ar snoo!
Ha talamod!

Frusna kramar fran oss.


/Julia&Jessica

Kommentarer
Postat av: Göran

Hej Julia!

Det lät härligt allt det ni gjorde i Tokyo. Och vilket fint väder ni verkade ha. Förstår att ni frös när ni kom till ett snöigt Peking. Här hemma är det grått och trist, men vi mår bra. Mor hälsar

2009-11-11 @ 15:10:12
Postat av: Anonym

Hallo!

Då får ni skynda på att köpa era dunjackor!! O packa ner solbrillorna minst 1 vecka....

Ha de fint i Kina

2009-11-11 @ 18:15:19
Postat av: farbror Staffan

Hej Julia och ni andra!

Konstigt!!

När man börjat följa er så märker man helt plötsligt att man på något sätt håller andan mellan era inlägg. Skönt att höra av er.

Dessutom vet jag av erfarenhet att: Ju mer vi som läser kommenterar inläggen, ju roligare är det för er att skriva.(Tänk på det, alla ni andra). Jag ska kolla med Axel om han har några färska tips från Peking.

Håll andan i smogen!

//Staffan

2009-11-11 @ 21:32:11
Postat av: Anonym

Hej Emelie och alla andra tjejer, Va skönt att höra att ni kommit fram till Kina nu, och att allt gick bra. Jag kollade vädret i Kina och det kommer att bli fint till helgen med en stor sol, men dock ingen värme.

Jag instämmer med föregående skrivare att man håller andan mellan eran inlägg, blir sååååå glad varje gång jag ser att ni har uppdaterat er sida. Ha nu en fortsatt trevlig visstelse i Kina så hörs vi kram Lisa älskar dig Emelie...

2009-11-12 @ 09:06:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0