Crash, boom, bang




Antligen har vi kommit lite mer soder ut i veitnam och just nu befinner vi oss i en stad som heter Hoi An.
Och efter mycket om och men eftersom resan hit inte va den lattaste!
Allt borjade med att vi blev upphamtae med en mini buss pa varat hotell klockan 18.00, bussen visade sig var en sov-version vilket innebar att istallet for tva gangar med saten fanns tre ganmgar med sangar i tva nivaer, saklart lagger vi beslag pa de langst bak, fem i rad.
Efter tre timmar vaknar vi till av en small, och det visar sig att vi har krockat! en bil i var riktning forsokte kora om nar det kom motande trafik, saklart sa far inte riktigt tre bilar plats i sidled, vilket innebar att det blev en small. men andas ut nu dar hemma, alla mar bra och ingen skadades allarligt. det var dock var buss som tog den varsta smallen, glasrutorna pa ena sidan krossades och foll in i bussen pa oss sovande resenarer...
Tre timmar senare, in the middle of nowhere, kommer antligen en ersattnigsbuss och vi kan fortsatta sovandet och akturen.. 
Stoppet i Hue varade bara en timme i vantan pa nasta buss som efter ytterligare fyra timmar stannade i Hoi An. Harligt att hoppa av efter ett dygns resande. Vi ar anda tacksamma for sovbussarna, trots olyckan och allt.


Kommentarer
Postat av: Titti

Tack gode Gud att det gick bra...........höll på att få ett hjärnsläpp!

Håller tummarna för nästa bussresa!!!

2009-11-19 @ 21:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0