Harajuku and Yoyogi-park m.m.

Konichiwa allihopa!

Bella har, har precis lagt in alla bilder fran dagen som jag tankte ladda upp har pa bloggen. Det blir en hel del bilder man tar nar man ar ute pa aventyr sa som vi ar! Vi har hunnit se och gora massor av grejer har i Tokyo som ni kanske sett och mer har det blivit:) Idag akte vi till Shibuya-omradet igen och gick in pa Shibuya 109-building, ett shoppingcenter med 10 vaninger och ENDAST for tjejer! Hello heaven! iaf om man vore japan.. Dessvarre fick man inte ta nagra bilder, men det va sjukt snygga skor dar inne!
Vi akte vidare till Harajuku-omradet dar vi stotte pa ett flertal knasigt utkladda manniskor, och efter det gick vi in i Yoyogi-parken. Maktigt varre, jattefin park med stora tempel och manga sota geishror som vi stotte pa. Det va riktigt mycket folk som va dar och mycket vastlanningar, ett gang fran Australien som lyckades snappa detta extremt snygga kort pa oss framfor detta japanska "shrine"


Och har kommer resten av dagen forkortat i bilder !

Bilder fran Shibuya, Harajuku, Yoyogi-park och Ometo-Sando gatan!

/ Bella


Kommentarer
Postat av: fabror Staffan

Hej!

Nu har även jag lagt in länken som favorit. Julia, såg du Axel när ni mellanlandade i Peking? Han var där nämnligen. Dock är han lyckligt hemkommen nu. Det ska bli jättespännande att följa er. Ska ni hålla samma tempo som hittils lär ni få uppleva mycket.

2009-11-08 @ 21:36:54
Postat av: Julia

Hej Staffan! trevligt att du hittat hit! Nej tyvarr skymtade jag ej Axel nagonstans. Vad gjorde han i Peking? Vi ska vidare till Peking imorgon! Vi har ett ganska spackat schema, sa det ar mycket som ska hinnas med! Ska bli riktigt roligt. Halsa familjen!

2009-11-09 @ 07:46:03
Postat av: Isabelle

Wicked :) Japan verkar helt crazy och helskoj. Nästan så man känner för att dra en avstickare härifrån till Tokyo någon gång nästa år när det ändå är skitväder här under vintermånaderna. Nära och bra liksom. Ungefär. Haha.



Följer er här until we'll meet up in Sydney.

Puss och kram

2009-11-09 @ 07:54:24
URL: http://oneseventysix.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0