Radio!

Idag har vi varit med i direktsandning fran Hanoi, i P4 Halland! for er som missade detta kan ni ga in pa deras hemsida och lyssna igen.
http://www.sr.se/cgi-bin/halland/program/index.asp?ProgramID=70 , mellan 08.30-09.00

Om nagon timme drar vi vidare soderut i Vietnam, forsta stop blir Hoi An. Sen vidare till Nah Trang, Mui Ne och Ho Chi Minh City (Saigon). Vi ska besoka tunnlarna i Cu Chi innan vi beger oss over till Kambodja!
Gardagens utflykt var riktigt lyckad, vi hamnade i en jattebra grupp med trevliga manniskor och en bra guide! Sa nu har vi kontakter i Australien ocksa!

/Julia


Kommentarer
Postat av: Elin (Coop)

Hej tjejer:) vilken spännande resa ni gör! Det är väldigt imponerande! Jag och Johanna ska åka till Kina, Vietnam och Kambodja i slutet av januari. Vi planerar att boka flyg till Beijing, flyg från Beijing till Hong Kong och flygbiljett hem från Bangkok. Är det lätt att ta sig med buss mellan exempelvis Hong Kong och Vietnam? Har ni några allmäna tips om dessa ställen? Hur tar ni er fram i Vietnam och Kambodja? Kramar

2009-11-17 @ 14:52:18
Postat av: Titti

Hallå hallå - va härligt det var o höra Sofies röst på radion!!! Ni är allt lite "kändisar" här hemma i gråa Halmstad. Ha en fortsatt trevlig resa!

Kram till er alla men den varmaste till Isabella förstås!

2009-11-17 @ 18:10:37
Postat av: Bella

TACK mami!

Hej Elin! sjuk bra ide att aka. Men det kan ju va lite kallt i Beijing nar ni kommer dit. Vi hade ju sno som sagt! Mindre kul. Men genom vietnam och kambodja aker vi buss & bat. Buss fran Hanoi ner till Ho Chi Minh City, och sen bat pa Mekong River fran VIetnam till Kambodja. Det finns massor av hotell och researrangorer som fixar bussresor och andra resor fran olika lander och stader, sa det fixar sig nar man val kommer ner! :) Hong Kong racker med 2-3 dagar, vietnam tar ju nagra dagar att ta sig igenom och i kambodja stannar vi nog bara 3-4 dagar. Hoppas allt loser sig med biljetter & reseplan for er:)

2009-11-18 @ 14:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0