Time square Tokyo Style

Konichua!
Har just kommit hem ifran Japans svar pa Time Square, jag har ju inte varit dar sjalv, men Julia och Emelie intygar, storre och maffigare!
Det tog oss 45 minuter med tunnelbana att komma dit. En liten jamforelse, i Oslo (skitstad i jamforelse, men anda) Dar hade vi gangavstand till vart lager,SD. Att ga tog 55 minuter, med tunnelbana, 6 minuter. Hur lang tid skulle det da ta att ga till kvallens slutstation? Kan ju tillagga att tunnelbanan har ar utav en annan varld, Oslos versin ar en fis i rymden, verkligen.

Sag nu nar vi kom hem att vart underbara Hostel (endast tva kackerlackor upptackta hittills) har ett international party imorgon. Ska bli mycket spannande. Pa dagens utflykt hittade vi aven nagra kareoke barer, som saklart maste upplevas from inside!

Detta far vara allt for idag, nu ska det laddas med energi infor morgondagens bussresa till Fuji. Foton kommer saklart laggas upp.

Sayonara, au revoir, ciao, byebye, arriverderci och hejda for idag
/Ella


Kommentarer
Postat av: Birgitta o Felicia

Hej, jättekul att höra från er. Vilken upplevelse för er och för oss genom att läsa er blogg och se era bilder. Skönt att resan gick bra. Saknar dej! Kramar Birgitta och Felicia....

2009-11-06 @ 16:11:53
Postat av: lisa nilsson

Hej på er alla glada tjejer, Det känns nästan som man är med er på riktigt, njuter varje gång som jag ser att ni har skrivit i er blogg.

Här hemma är det typiskt nov väder regn rusk.

Ha det så himla bra kram Lisa

2009-11-06 @ 18:17:41
Postat av: Sofia

Heej! Så kul det ska bli att följa er här under de kommande månaderna =) Är lagom avis hihi!

ps. Elina fick en liten Stella i torsdagas =)

Puss på er

2009-11-07 @ 12:22:54
URL: http://sgek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0