car-rental in USA

Vi ska ju som sagt ta oss runt i USA med hjälp av bil. Väldigt smidigt och väldigt smart. Vi vill kunna åka precis vart vi vill, stanna hur länge vi vill (köra hur fort vi vill), sova i bilen om vi vill, spela alldeles för hög musik om vi vill eller bara glida runt om vi vill. Enkelt. Klart vi valde att köra bil. Route 66 here we come! eller iallafall en lite del av den gamle vägen.. Som sagt! Vi tänkte smart och vi valde att hyra bilen i förhand genom KILROY travels. Vi säger datumet då vi anländer och datum vi drar, så fixar dom resten :) Och nu är ju vi 6 stycken som ska criusa genom staterna så vi kommer ha en extra stor bil. Och ja, det räcker med en! Jag tror att vi kommer få nåt liknande bilden nedan. En Dogde av nåt slag. En typ av minibuss med antingen 7 eller 8 säten. Och ett stort bagage nog för alla våra fetto-ryggsäckar! Vi har redan betalat och det känns hur bra som helst! Snart är vi ute på vägarna och leker, so you better watch out!


Och för denna fina bilen kan vi tacka KILROY. Nu är det inte säkert det blir en sån här pärla, men om jag inte har fel så har USA ändå ganska feta bilar! Automatare ska det va. haha!


/ Bella - 2 veckor

Kommentarer
Postat av: P.

Ser att ni ska åka runt i USA! Rout 66 finns inte kvar längre den är gamla och risig, håll er på Road 1 den går efter hela kusten. Stanna till i New port beach och i Santa Cruz det är små städer som är jätte mysiga. Lycka till!

2009-10-18 @ 18:05:20
Postat av: Teddie

Ni kommer få åka runt i en Toyota Sienna vågar jag slå vad om

2009-10-18 @ 20:17:18
Postat av: Bella

Vi pratade med Kilroy och vi fick 2 alternativ, varav ett var toyotan. men hon sa att vi fick en dodge istället för dom alternativen. Så vi får ju hoppas ;) Ja route 66 e ju gammal, men man kan köra en liten bit på den. Men tack för tipsen! =)

2009-10-18 @ 22:03:32
Postat av: i huvudet på thåström

hahha ja bilarna här e GIGANTISKA men man ser faktikst en och annan volvo som ser väldigt liten ut jämfört med alla acura och lexusbilarna :)

2009-10-23 @ 18:12:32
URL: http://yellowladie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0