Magic travellers!


Då var det bokat! Bussturen vi ska åka med på Nya Zeeland. Ser verkligen fram emot Nya zeeland, där finns massor att se, och häftiga saker att göra! Hoppa fallskärm, bungy jump, dyka med delfiner och massor massor mer!


 

Fick sms av Ella imorse, "Nu kan vi räkna på fingrarna, bara 10dagar kvar!" / Sofie

Kommentarer
Postat av: Antonia

Hej på er! Läste om er resa i HP, Sjukt kul! Var själv på en resa i våras och hoppade bland annat Bungy Jump på just den här bron där fotot är taget. Grym upplevelse. Ni kommer ha det Bäst! Vi reste också med Magic Bus, funkar bra, men förvänta er inte mycket av staden Greymouth. Det var inte mycket att hurra för faktiskt (som söndrumsindustriområde fast något gråare och tristare). Ha det toppen tjejer!



Antonia

2009-10-24 @ 11:24:34
Postat av: Emelie

hejhej! Antonia emelie här! va roligt att du hittade hit till vår blogg=) jaså hur länge va du ute och vilka lände besökte du? ooo ja bungy jump de suger i hela magen bara av själva tanken..=) hoppas allt är bra med dig och att vi vill följa vår resa på vår blogg!

2009-10-24 @ 17:06:15
Postat av: Bella

Häftigt att det är samma bro som det är på bilden! Detta kommer bli ett sjukt kul äventyr, så säg till vännerna och låt dom inspireras av vår resa på denna blogg! Ha det kalas

2009-10-24 @ 18:43:42
Postat av: Antonia

:) Jag var i Australien, Nya Zeeland, Indonesien, Malaysia, Thailand, Laos och Kambodja. 5 månader var vi iväg! Helt fantastiskt och nu vill man bara iväg på något liknande igen. Är såå Avundssjuk på er. Försöker komma iväg en sväng till USA men verkar inte lyckas jättebra med att få med mig någon faktiskt. Tyvärr :/

2009-10-28 @ 19:48:37
Postat av: Bella

Åk själv? Det kan alltid vara en ny erfarenhet. man hittar en hel del vänner på vägen kan jag tänka mig. Men klart, trevligt att åka med en kompis oxå! :) Snart bär det av för oss!

2009-10-28 @ 23:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0