we.are.going.2.australias.eastcoast.

Vi flyger till Cairns uppe i norr. Sen har vi 46 dagar på oss att köra (oxå bil, som vi inte hyrt ännu dock..) ända ner till Melbourne i söder. Aj aj aj! Hur långt är det egentligen? Och hur lång tid kommer det ta?
Jag tror iallafall att vi kommer stanna på varje röd plupp utmed kusten på den här kartan. Några dagar på ett ställe, några minuter på något annat. Det kommer nog variera en del! Men om inte jag tar helt fel på tiden så vill nog alla tjejer, av det vi upplevt sist, stanna lite extra länge i Sydney. f a v o u r i t e c i t y n r 1 ! OhYes.


Har du inte varit i Australien? Åk dit! Finns hur mycket att göra, så mycket att se.
Ett helt fantastiskt land om jag får säga det själv. 5e gången jag åker dit nu =)

/ Bella - G'day Mate. Äkta Aussie words!

Kommentarer
Postat av: Mattias

Oouh ... ungefär 3700 km på 46 dagar ... hehe

Ca 8 mil om dagen i snitt ... ja, jo, kan nog gå om ni inte bli FÖR kära i alla platser ni stannar vid! ;)

2009-10-20 @ 16:19:21
Postat av: Bella

Hahaa. Äre så? 8 mil om dagen? Det kan väl gå :) Vissa dagar kör vi ju en hel dag, medan andra kanske vi stannar en dag eller 2 :)

2009-10-20 @ 16:46:38
Postat av: David

Ni har inte funderat på att köpa bil i Australien ? Vi är ett grabb gäng som kommer befinna oss där samtidigt och funderade på att ha bil. Vi tittade på hyrbil men verkade dyrt alltså, dyrare om man var under 23 med lr va det var...

2009-10-29 @ 17:58:00
Postat av: Bella

Vi vet inte riktigt vad vi ska göra ännu David. Vi kommer stanna 1 vecka drygt, och under den tiden ska vi snoka runt bland biluthyrare samt vad det kostar att köpa. Känns som det är krångligt med försäkringar hit & dit, och det får man ju på köpet när man hyr. MEN.. Tack för upplysningen. Läs mer om hyrandet av bil i OZ när vi väl kommer dit :)



Ha det bra!

2009-10-30 @ 10:27:35
URL: http://partofbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0