STAR telefonkort.

Blev tipsad om detta telefonkort för ett tag sedan av min underbara vän Nina :) Detta är ett telefonkort för er här hemma, som ni kan använda för att ringa väldigt väldigt billigt utomlands. Nina själv använde det när hon ringde till mig i Norge och det kostade inte många kronor för de långa samtalen vi hade.
Det som du betalar är 100:- kronor för själva kortet, sen ringer du upp en av centralerna. Antingen Göteborg, Malmö eller Stockholm. Därefter får man trycka in en slags kod som gör att du kan ringa det utländska nummer du vill nå. Tex, när vi kanske befinner oss i Australien.. Det enda du betalar är kostanden från din telefonen till, vi säger, Göteborg. Sen dras det pengar från de 100:- kronorna som du köpte det för, under resten av samtalet. Men det blir inte dyrt ändå.  Du tjänar på att köpa ett STAR telefonkort på Pressbyrån istället för att betala direkt från hemtelefonen. Men det är bara ett tips! :)



5, five, viisi, funf, cinco FEM DAGAR KVAR!

/ Bella

Kommentarer
Postat av: andrea plock o pack SD ;)

hallå tjejer. Andrea Hacker här från SD if you remember :)??? halkade in på er blogg och jag måste ju erkänna att jag är SÅ SJUKT AVUNDSJUK!!! ni kommer få det såååå roligt! njut varje dag o live your dreams ;) kram kram andrea

2009-10-27 @ 17:36:25
Postat av: Bella

Aaah HEJ Andrea!! Gud är allt bra med dig? Det va inte igår. Med oss är allt bra, och vi kommer få en sjukt härlig resa. Så häng med på bloggen, sjukt kul att du hittat hit! Ha det bra & ta hand om dig!

Puss&kram / Bella

2009-10-27 @ 21:28:47
URL: http://partofbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0