APRIL APRIL!

HAHAAHA!

APRIL APRIL din dumma sill, till alla som gick pa att vara flyg va andrade!
Sjalvklart flyger vi imorgon, som planerat:) 15.54 gar planet mot San Fransisco och det kanns fruktansvart bra! Imorgon aker vi till USA. Imorgon kommer vi till det sista landet. Och vi har redan varit ivag i 5 manader!! HALLO eller? tider gar sjukt fort och vi kan verkligen inte fatta det. Om 2 manader och 3 dagar ar vi hemma igen.. Aaaahh det kanns sa javla knasigt. Vi tror att The States-tiden kommer ga sjuuukt fort. och det ar illa.. Vi vill njuta sa mkt av USA som det bara gar och kora i var bil som vi ska hamta upp imorgonkvall pa flygplatsen. Kanns bra Kanns bra! Vi maste dopa bilen oxo, precis som Bobby & Lillan:)

Vi har det bra i Mexico, Playa del Carmen e jattefint och hur mysigt och underbart som helst, men ar redo att aka vidare nu. USA USA USA.. Here we come! Och vi ska kopa nya kontantkort dar borta, sa vanner & familjer dar hemma. Be prepared for some phonecalls;) Och vi har ju saklart fatt extra superba guider i staterna OM vi nu skulle kora vilse. Namligen de 4 skona grabbarna vi motte pa kryssningen. Alex, Graham, Kyle & Chris. We will call you as soon as we get our phones fixed. Promise!

Och som ni forstar sa kommer det nog ta ett tag innan vi far tag i dator igen. Eller det kanske blir ett inlagg eller 2 innan vi drar harifran, men nar vi val kommer till USA sa kommer vi va ganska mkt On The Roads, sa vi far se hur mkt internet det blir. Det kommer nog kosta en slant eller fem, men vi ska gora sa gott vi kan for att uppdatera er dar hemma:)

Ikvall blir det massage (150;-) for vissa, BBQ pa taket pa vart hostel. Som oxo bjuder pa frulle & gratis ol till gasterna. Det gillar vi ;) Lite packning och sen ar vi redo att aka imorgon efter 10-snaret. Hoppas alla dar hemma har en trevlig pask och njuter av alla goda paskagg:)

Hasta Luego Amigos
/ Bella


Kommentarer
Postat av: Titti

Hahahahaa - bra aprilskämt!!! Önskar er en trevlig roadtrip i USA - kör försiktigt!

2010-04-03 @ 10:36:31
Postat av: lisa nilsson

Ja det är bara att grattulera er till ett super bra APrilkämt.

Det gick jag på till tusen och sen hade an några vänner som såg erat inlägg som tyckte SÅÅÅÅÅÅÅÅ synd om er.

Men det var helt klockrent.

Lycka till på er resa och ta det lungt på vägarna.

Nu är vintet på kylning tills du kommer hem Emelie

Saknar dig kram mamma pappa krille

2010-04-03 @ 10:55:45
Postat av: Farmoro.Farfar

Hej Julia./ Vi fick kortet för ett par dagar sedan från Nya Zeeland.Vi önskar dig och dina reskamrater en trevlig fortsatt resa.

2010-04-03 @ 14:07:58
Postat av: Maggan

Hejsan! Vilket aprilskämt :) Sa till Niclas, Vad kontstigt tjejerna ska ju inte flyg än....? men man vet ju aldrig med er så även jag gick på det. Ha det superkul i USA. Kram till er alla! Extra kram till dig Sofie. Ha det gott! Mamma

2010-04-04 @ 10:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0