Santa Barbra!

Nu har vi hunnit ta oss soder om San Francisco anda ner till Santa Barbra. Natten innan det stannade vi i Santa Cruz och besokte den beromda Boardwalken! Jatte mysigt men inte sa mycket folk eftersom vi var dar pa formiddagen. Men vi tog en kaffe och satte och och tittade ut over havet med det lilla nojesfaltet i ryggen i det varma solskenet! Vi sag till och med en sal titta upp ur vattnet.
Dagen innan var ju var sista dag i San Francisco och da besokte vi Alcatraz. Det var verkligen en jatte bra tur! Vi akte forst bat ut till on dar fangelset ligger. Val dar sag vi pa en film som handlade om fangelset och resten av livet pa on, tydligen bodde dar barnfamiljen dar samtidigt som fangelset var aktivt. Det var ungefar som en liten by.
Vi fick ett varsitt headsett som guidade oss igenom fangelset.  Riktigt bra var det och vi rekommenderar det verkligen! Super intressant. Men samtidigt labbigt. Inspelningen i headsettet var inte bara information utan aven intervjuver fran fangar och fangvaktare som tidigare jobbat dar.
Nu ska vi skrida vidare langs gatorna i Santa Barbra och faktiskt njuta av varsolen som vi far turen att uppleva har!
Tjingeling!!
//Jessica

Kommentarer
Postat av: mona

ni verkar trivas bra med "troy".ta det bara lungt.ännu mera spännande upplevelser,kul.ni får oss här hemma att längta efter lite mer äventyr.puss och kram från mona.



2010-04-11 @ 07:38:54
Postat av: Rose-Marie

Hallå tjejer! De e så härligt att ni kan blandar kulturella och bara slappa. Tänkt extra mkt på dig idag Julia när jag stekte en stor laddning köttbullar:D. Har haft undrebart väder här nu ngr dagar. Hoppas de går bra m "Troy". Va försiktiga! Kramisar

2010-04-12 @ 17:02:51
Postat av: Syster-Johanna

Jag antar att ni inte har sett Shutter Island med tanke på att ni vågade åka ut till ön.... Huhuh... Hehe! Hoppas ni har roligt! njut av sista månaderna! Kram från Julias syster!

2010-04-12 @ 22:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0