The capital of NZ - Wellington

tjolahopp!

Nu har vi anlant till huvudstaden, aterigen.. Wellington. Tog ju knappt lang tid med den dar javla farjan som man maste ta. sakert 4 timmar satt vi dar. kanske inte 4, men nastan. Tog evigheter! Nar vi akte till sodra on kandes det som max 2 timmar men ikke denna gangen inte.. yeahyeah.

Vi har iaf checkat in pa ett av de finare YHA-hostelen har i NZ. Det ar nog det tredje eller fjarde hostelet som ar 5stjarnigt. Vi har eget rum med toalett & dusch. Ganska lyxigt for ett hostel om ni fragar oss:) Vi gillar laget. Men har finns dock inte sa mkt att gora. Vi har 2 stora kok, ett filmrum med projektor, ett spelrum, en lounge och en javla massa datorer. Det blir val att spendera kvallen framfor en film, vad annars? Vi fick iallafall en god nyhet nar vi akte hissen upp till vart rum (yes vi har hiss pa hostelet) Vi fick namligen reda pa att pa mandagar far man gratis frukost har - nybakade bagels med cream cheese, butter & jam och juice. Hur nice e inte det da? helt underbart ju! Tackar for gratis frulle sager vi ;)

 

Och om 3 dagar, alltsa den 10e februari, da ar det dags for oss att lamna detta aventyrliga land for en hel del festande i Rio de Janeiro! Det ar dags for karneval och massa sol&bad pa Copacabana beach:) wehoo. Det ska bli sa sjukt kul och vi langtar sa mkt.. speciellt efter sol&bad for det har vi knappast hunnit med har i Nya Zeeland. bara massa aventyr och buss. Buss buss buss mer eller mindre varje dag. Men nu e det slut pa det! 2 veckor i Brasilien ? JA tack! :)

Talk to you later!

 

/ Bella


Kommentarer
Postat av: Rose-Marie

Ja de har verkligen varit ett Äventyrligt land. Jätte kul att läsa o se allt ni gjort. Rio blir nog annorlunda. Då blir de att hålla hårt i er själva o allt bagage. Va rädda om er. Kramar

2010-02-07 @ 15:10:07
Postat av: Annika

Så härligt! Vill också! :D



Var rädd om varann och era grejer när ni flaxar och far.

2010-02-08 @ 11:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0