We <3 Sydney!

Finally tillgang till dator igen..

Det ar svart att slita sig fran stranden och +30graders varme for att ga upp till ett internetcafe. MEN nu sitter jag, Bella, har igen. Som ni forstatt har vi hunnit komma ner till Sydney efter Surfers Paradise. Vi hade en awesome time i Surfers men det ar annu battre har i Sydney. Vi har nu varit har i 5 dagar och det har hant grejer hela tiden.  I Sydney har man aldrig trakigt, kan man ju sammanfatta det :) och det gillar vi..

Vi har traffat Isabelle, gammal klasskompis fran Vallas-tiderna, hon bor & jobar har nere sa vi har fatt fina tips fran henne och hangt runt med henne en del. Vi har varit ute o festat 3 natter i rad, bland annat pa Sydneys finaste nattklubb, Ivy. 4 vaningar varav den hogsta pa typ 7e vaningen ar VIP-omrade med pool o grejer. Dar va vi och drack goda drinkar. Nagra av oss har aven hangt runt pa gay-barer och strippklubbar. Kings Cross ar ratt stalle for nattliv, rekomenderat! Det har blivit en hel del shopping, massa sol & bad pa Bondi Beach och en mysig utekvall med middag nere i Darling Harbour.
Vi har lyckats hitta ett skitbra stalle att parkera vara bilar pa med. North Bondi, utmed vagen.. Dar star manga campervans, gratis, och polisen vet om det. Men ingen gor nat. Svingott! Vi klagar inte. Men vi ska nog rora pa oss imorgon igen, kora vidare ner mot Melbourne in mot landet lite och sen kora ner mot Great Ocean Road. Det blir 3e gangen for mig pa den vagen, men vad gor det nar det ar sa sjukt vacker :) Sydney ar en helt fantastisk stad, har allt. Nara till stranden, stor stad dar du kan hitta allt, Kings Cross for fest, underbara manniskor.. Allt! Vi besokte Botanic Garden, Operahuset, tog the ferry ut till Manly Beach, gick i The Rocks och akte hem till Isabelles crib igar. DOCK hade inte denna dator nagot uttag for minneskort och sladden ligger i Bobby, sa tyvarr inga bilder :( Men eftersom jag ar en sa god manniska sa ska jag, nar vi kommer till Uncle H och mormor&morfar i Melbourne, lagga upp massa album pa facebook och aven massor har pa bloggen. Jag kommer bli kallad datanord efter detta men jag gor det for er!
Valdigt trakigt utan bilder, we know, men ibland far man inte koppla in USB eller ladda ner bilder pa datorerna eller sa gar det mega-segt att lagga upp. Som sagt.. Vi ar pa semester;)


/ Bella - hear from you soon. Kommer till Melbourne om 3-4 dagar kanske..


Kommentarer
Postat av: Bella

Åh, ni verkar ha det underbart tjejer!! Vilka fina bilder ni har lagt upp, ser fram emot fler. Nu är vi hemma i kalla Sverige igen, o man kommer in fortare i vardagslunken än man tror... Så fortsätt o njut ordentligt. Man blir verkligen supersugen på att åka till Australien när man läser er blogg:) Kram på er (Ella, förlåt för att jag är lite seg på att höra av mig)

2010-01-12 @ 21:58:04
Postat av: Annika

Hej där.



Hittade hit via Hallandsposten.



Vilket äventyr ni är ute på. Skoj att läsa vad ni gör down there.



var rädda om er!



2010-01-12 @ 22:51:26
Postat av: Titti

Hej flickorna!

Va kul att ni har kul!!! Ni känner väl er som hemma i Sydney kan jag tänka mig. Sen när ni kommer till Echuca - håll koll på Alfs "river" (creak).. Hahaha

Great Ocean Road blir great!!!

Ha det så bra

Puss o kram

2010-01-12 @ 23:17:51
Postat av: Annica

Lyllosar -.- Ha de konon!

2010-01-13 @ 15:32:21
URL: http://kekkene.blogg.se/
Postat av: niclas

haha ja i kings cross finns det underbara människor

2010-01-13 @ 22:50:01
Postat av: Farmor och Farfar

Kära Julia! Grattis till 2l-årsdagen! Vi hoppas att du får en fin födelsedag tillsammans med dina reskamrater. Det är så spännande att följa era äventyr på bloggen. Kom väl hem när det blir dags. Kära Hälsningar!

2010-01-19 @ 14:47:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0