Mitt ute i den vilda djungeln..

Dar har vi hallit hus de senaste 6 dagarna. Det ar ocksa lite darfor det har varit tyst har pa bloggen var.
Men nu ar vi tillbaka pa civiliserad mark och ar bade glada och ledsna over det.
Att vara ute i Amazonas men en ryggsack av allt det viktigaste och en guide att tvingas lite pa var verkligen en unik upplevelse. Visst har vi varit nara naturen forr. Men denna gangen pa ett helt annat satt!
Vi upptackte snabbt att var guide var one of a kind, alltsa helt otroligt underbar. En akta Mowgli boy som anstrangde sig till det yttersta for att gora var vistelse sa bra som mojligt. Det kanns nastan lite sorgligt att behova lamna kvar honom i djungeln.
Hur som helst sa har vi varit med om en hel del. Jag kan knappt forsta det sjalv. Hela upplevelsen var spannande fran borjan till slut och det gar inte att jamnfora med nagot som vi gjort tidigare.

Vi var ute i djungeln pa jakt och jagade kaymaner (nastan som krockodiler). Vi spenderade en natt mitt ute i den vilda djungeln i bara hammockar och myggnat, simmade i Amazonas floden, fiskade med spjut i morker. Vi fiskade aven pirajor som vi sedan at och klappade sengangaenre. Var guide fangade ocksa en kayman och sjalvklart med bara handerna, for det ar ju sa latt! Sa vi fick klappa och kanna pa den. Sista kvallen var vi ute pa jakt och fangade en som var 1,5 m som vi tillagade till lunch dagen efter. Sa nu har man atit kayman ocksa!
Vi besokte aven familjer som bor langs med floden och fick tillbringa en natt hos en utav dom. Det var verkligen intressant att fa laga mat tillsammans med dom och sedan dagen efter hjalpa dom lite pa garden med sin trokning av en speciell rot. Som tydligen kraver en lang tillredningsprocess annars dor man av det. Kanndes sadar tryggt att pilla med det!







//Jessica

Kommentarer
Postat av: Rose-Marie

O´boy vilken upplevelse. Undrar så hur en kayman smakar? Tänk va ni får va med om mycke.tänker på er. kramar

2010-03-02 @ 17:48:29
Postat av: titti

Vilka delikatesser ! (?)

2010-03-02 @ 18:20:06
Postat av: lisa nilsson

Jaha det va en riktigt delikatess gryta..............

Men jag är glad att höra att eran vistelse har varit till er glädje,'

smakade grytan gott????????

Jag tycker ju inte den såg så aptitlig ut....

Lycka till och tusen kramar till Emelie från oss alla på middagsvägen.

Älskar dig över alla moln som finns kram mamma

2010-03-02 @ 19:03:30
Postat av: mona

färgglad och spännande måltid,fast jag undrar om jag hade smakat ?sengångaren och bella ser lika förvånade ut båda två.god fiskelycka ella.den där klokodilen eller vad det nu var,såg inte så mysig ut att ta i.jessica och ni andra tjejer ser ut att trivas ganska bra i djungeln.puss och kram från mona.

2010-03-03 @ 07:01:45
Postat av: Bella

Cayman va riktigt gott faktiskt! Smakar typ som fisk, fast lite som kyckling med:) haha.. God iallafall! rekomenderat.

2010-03-03 @ 19:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0