Lite impulsivt, Hej Kanada!

Jaja, New Orleans var ju evigheter sen. Kollade in Bourbon street som ska avra kant for party, vi overvagde alternativet och 1) det var lunch dags 2) vi har tva stycken icke 21 aringar i var familj och 3) jag var forbannad over att mitt legg blivit stulet. Det blev en kaffe.
Trevligt trevligt. Vi fortsatte till Texas tankte vi. Vi var ju anda i krokarna. Det visade sig att Houston var den trakigaste stad vi nagonsin befunnits i. Vi fick inte skjuta for att vi 1) inte var over 21 (vi ar ju trots allt en familj..) och 2) vi hade ingen skjut-erfarenhet. Halla det har ar Texas tankte vi. Dar fat val alla skjuta hej vilt. men nej, det var ju i och for sig ganska bra. Hastridning var ocksa en grejk vi vilel gora, hittade en toppen ranch, dar fick man dock inte rida. Ringde till ett haststalle men de var helt bokade. Trottnade pa Houston och korde darifran.
Korde upp till West Virginia och vidare till Pittsburg. For att vanta pa solnedgangen (sneakarnas basta van. Mycket billigare att checka in 4 personer an sex..) vi spenderade tiden med att kolla i affarer. Borjade prata emd en valdigt trevli kille som bjod in oss pa collegefest. Sa da blev det rappa puckar, in pa motell, slapa upp 12 vaskor, duscha, byta om, dricka ol, hitta till festen.  Mycket trevligt, vi fick oss vara roda koppar och collegeungdomar, precis som pa teve.
Efter ett dygn instangda pa vart rum (ja, helt instangda, vi bestallde pizza till rummet...) sa stallde vi in GPSen pa Niagara Fallen, (innan idag visste vi inte att det var tva..) Har kollat in dem ifran bade usa och kanadas sida, maste medge att den kanadensiska sidan regerar! Sjukt haftig utsikt.
   Nar vi korde over pa den kanadensiska sidan kom vi fram till ett bas och suckade lite over att fa betala annu en tullavgift trodde vi. Nej, da ska vi ju upp med passen o grejer, vi har helt enkelt tappat var varlds-van-het av att sitta i bilen sa mycket tror jag. Passtanten var lite val sur tyckte vi anda, vi rotade ju igenom allt vart bagage sa fort vi kunde...


Nu ar vi i alla fall i Toronto! Imorgon blir det utforskning av staden!

(sen vi kom till USA har vi besokt 8 ikea.. tror det ingar i invanjningsprocessen av att komma hem. men vi lovar er, kottbullarna smakar inte lika gott som alla vara mammors..)


/Ella

Kommentarer
Postat av: Titti

Ja, köttbullar det lovar vi! Isabellas mormor kommer ju och hälsar på så det blir några finsk/australiska bullar! Önskar er en trevlig, solig o varm vistelse i Miami. Men tänk på hur mycket övervikt ni får betala om ni har shopping kvar att göra i NY !!!

See you soon,

Kram till er alla

2010-05-11 @ 18:42:18
Postat av: mona

snart kan ni stanna bilen och ligga i solen miami.passa på att njuta av värmen,man vet ju aldrig hur den svenska sommaren blir?puss och kram från mona till er allihop.

2010-05-12 @ 07:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0