ON THE ROAD!

Hej hej hej!

Det har hant mycket sedan Vegas! Vi ber sa hemskt mycket om ursakt for att uppdateringarna ar sa fa, men det finns helt enkelt inga internet cafer har i USA. Men nu lyckades vi hitta en i alla fall! Tyvarr blir det inga bilder denna gangen utan mer en samman fattning om vad vi har varit med om sedan Vegas :)

Efter Las Vegas var det Grand Canyon som gallde! Det var en lang bit att kora men ocksa vart det!
Det trakiga var att det var snoigt och jatte kallt. Vi var inte alls beradda pa vadret dar uppe i bergen. I varje fall sa fortsatte vi och kom till Salt Lake City dar vi bara stannade en natt. Vi har ju lite utav ett tajt schema. Staden darpa kallas Jackson. Dar stannade vi och at revbenssjall pa en akta country bar:)
Tanken var att vi skulle aka upp till Yellowstone. Men sa av en slump traffade vi nagra som berttade att vagarna upp dit var avstangda och delar av nationalparken likasa. Sa vi bestammde oss helt enkelt for att stanna en natt i Jackson och pa mogonen ga pa bjorn jakt. Vi fick nys om ett stalle dar det var ganaka lat att fa se bjornar. Men trots att vi gick upp kl halv 5 pa natten och korde rutn i skogen sag vi inga.  Daremot fick vi se vilda hjortar, algar och bisonoxar! Faktiskt riktigt haftigt:) Pa vagen fran Jackson och mot Chicago, finns sa otroligt mycket vildliv! Dar finns sa mycket vildhjortar, eller vad man ska kalla det, pa vagarna att vi fick stanna 3 ganger for att lata dom ga over vagen. Man maste ha ogonen oppna nar man kor pa Amerikanska landsvagar! Vi har aven fatt aran att kora sida vid sida med en stor kungsorn pa serpentinvagar, ocksa riktigt haftigt!

Nar vi kom till Chicago for bara 3 dar sedan nu tror jag sa lyckades Ellas vaska bli stulen. Men hela prosessen gick bra och vi har fortfanade leendet kvar pa lapparna. Vi stannade en dag extra i Chicago for att gora lite sightseeing. Natten spenderade vi utanfor Chicago for dagen efter hade vi middag pa Ikea och firade Bellas pappas fodelsedag :)

Sen borjade korningen ner mot Memphis, nar vi kom till ner dit efter en hel dag med korning fick iv reda pa att ett orkan ovader dragit in inte langt ifran oss. Vi var glada att vi hunnit fram i tid for pa natten kom askas och det mullrade nagot otroligt! Jag antar att man maste fa uppleva lite utav moder natur ocksa nar man ar ute och kor.

Just nu befinner vi oss ocksa i Memphis och vantar ut ovadret sa att vi i morgon ska kunna kora igen. Vi ar pa vag ner mot New Orleans och ar val saker dar om bara 2 dagar eller sa, beroende pa vadret!


Sa for er dar hemma som har hort om ovadret ni kan vara lugna vi kor bara nar det ar sakert att kora:) Sa brottm har vi inte! Och alla mar bra!

Hoppas detta duger som uppdatering salange och sa hoppas vi alla fa att fa en battre chans att lagga upp bilder!

Ha det nu sa bra hemma i den nya majmanaden!



//Jessica




Kommentarer
Postat av: Syster Johanna

Tips på en väldigt bra on the road-låt är "On the road again" av Willie Nelson! Vi saknar dig Julia! Ha de så roligt ni bara kan! Kram

2010-05-02 @ 17:49:39
Postat av: lisa nilsson

Ja vill bara säga att det är en händelse rik resa ni är på. Va härligt det låter allt ni får se och uppleva förutom orkaner.

Fortsätt att köra lugnt och nedräkningen har börjat för snart kommer ni........

Ha en fotsatt super duper trevlig resa och NJUT NJUT kram till er alla Lisa

Så härligt att höra din röst igår sanar älskar dig Emelie

2010-05-03 @ 08:57:49
Postat av: Pontus

Sofie, ditt nummer? ;)

2010-05-05 @ 13:59:06
Postat av: mona

skönt att vet att ni mår bra. längtar efter er,räknar dagar. bra att ni tar det lungt.hoppas ni snart få lite mera sol och värme.älskar dig jessica! puss och kram på er allihop,från mona.

2010-05-06 @ 08:04:40
Postat av: Titti

Ha det så kul i Kanada! Det var väl inte menat från början, men va f-n, passa på! Been there-done that!

2010-05-06 @ 18:39:56
Postat av: jasmina

heej allt bra med dig? =)

2010-05-06 @ 19:30:37
URL: http://jasminab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0