Toronto Update

Just nu befinner vi oss i Kyles hus. En av killarna i ganget som vi traffade i Sufers Paradise i Australien. Vi hade snackat med Thomas, en annan grabb i ganget, hela dagen igar och dagen fore det om att vi skulle komma o halsa pa. And yes we did! Vi korde till Toms place forst och halsade pa alla skona manniskor i huset. Hans mamma va dar med, hur cool som helst. Vi drack ett par ol som blev fler, spelade massa drinking games, "Social"-spelet.. Hade valdigt trevligt skulle man kunna saga! Men just nu sitter vi hos Kyle (och hur kom vi hit?) efter att alla flyttade sig hit istallet for Toms hus. Kallaren bestod av massa skona soffor, hockeyspel, fussball games, en stor TV och hog musik.. Det blev mer dricka, andra kinds of drinking games. Vi hade skitkul rent ut sagt och senare pa natten blev det en fet pizza som lag pa bordet :) Nice!

Efter hashbrowns, sausages och scrambled eggs till frulle har hos Kyle ar det dags for oss att kora vidare. (eller Julia & Ella, for det ar endast dom som e kapabla till det.. haha!) Vart nasta stora stopp blir Boston, vilket ligger 9 timmar harifran och som vi inte kommer hinna till idag. Vi vet knappt vad vi ska gora dar. Se vad Massachussets har att erbjuda. Om Boston nu ligger i den staten.. Gud! Vi har noll koll. Eller fast jo, det har vi :)

MEN.. Vi vantar pa Ella&Julle som lamnar Tom och hamtar bilen och sen ar vi redo att kora. Trakigt att lamna grabbarna redan, dom e stortskona.. Dom har ju lovat att komma till Sverige (som alla andra som vi traffar oxo sager iofs, hah) sa vi hoppas vi traffar dom igen, some time!

Take care folks, Talk to you soon.
/ Bella


Kommentarer
Postat av: Lotta Larsson

Hej Bella och alla andra



Har följt hela eran resa jättespännande och roligt,kommer att sakna att läsa om er när resan är över. Vilka härliga minnen ni kommer att med er. Väntar redan på nästa inlägg.Kör försiktigt.

2010-05-12 @ 19:35:00
Postat av: Bella

wow. Händer spännande grejer hos er som vanligt..! (ni kommer typ bli tokiga när ni kommer hem till Sverige och till den "vanliga" vardagen.., men tänk inte på de nu;) ) njut nu av sista månaden. Saknar dig Ella! Ta hand om er.Puss Storasyster

2010-05-13 @ 00:00:02
Postat av: mona

vi har många besökare på väg till sverige ??ser det ut som.kul med nya kontakter.mycket festande förstår jag.det blir nog inte så lång körning nu,risk för åksjuka skulle jag tro??? längtar efter er.puss och kram från mona.

2010-05-14 @ 05:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0